Om klinikken

Velkommen til Kariselægerne. Vi er en praksis bestående af 3 faste læger, uddannelseslæger, lægesekretærer, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent samt jordemoder.

Vi arbejder i klinikken som et behandlerteam med højt kvalificerede medarbejdere med høj faglighed. Det betyder, at forebyggende undersøgelser, årskontrol af kronisk sygdom og mange helbredsproblemer ikke nødvendigvis behandles af en læge. Der er altid læger i huset, som din behandler vil inddrage, når det er relevant. Langt de fleste årskontroller varetages af sygeplejersken.

Vores behandlere og uddannelseslæger tager sig af mindre akutte problemstillinger, mens vores faste læger primært superviserer og tager udvalgte konsultationer. Det er lægerne selv og personalet i klinikken, der udvælger, hvilke konsultationer det drejer sig om.

Hvis der opstår tvivl om en klinisk problemstilling, vil lægen i huset altid stå til rådighed for at vurdere og supervisere.

OBS! Vi varetager ikke Cannabis- eller LDN-behandling, hverken opstart eller opfølgning. Vi udskriver aldrig recepter på den type medicin.

Bemærk! Vi har ingen særlige specialistkompetencer i stofskiftesygdomme.

Hvis du har en smartphone, vil vi anbefale dig, at du installerer "Medicinkortet" og "Min læge", da det gør din kontakt med lægehuset meget nemmere. Du kan f.eks. booke tider, sende mails, se prøvesvar og foretage videokonsultation (efter aftale).